Πετοσφαίρηση

Μια ξεχωριστή νίκη στη διοργάνωση του Α.Σ.Ι.Σ. για την ομάδα βόλεϊ μαθητών Λυκείου

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2016. Αυτό το ηλιόλουστο Σάββατο η ομάδα βόλεϊ μαθητών Λυκείου της Σχολής μας κέρδισε το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση του Α.Σ.Ι.Σ.

Η ομάδα της Σχολής μας κατέκτησε επάξια την τρίτη θέση μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα βόλεϊ της Λεοντείου Σχολής (2-0 σετ).

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, οι οποίοι για τις ανάγκες του αθλήματος χρειάζεται να αφιερώνουν αρκετά από τα Σαββατοκύριακα τους μέσα στη σχολική χρονιά σ’ αυτό και πιο συγκεκριμένα στους παρακάτω μαθητές - αθλητές:

Διαβάστε περισσότερα: Μια ξεχωριστή νίκη στη διοργάνωση του Α.Σ.Ι.Σ. για την ομάδα βόλεϊ μαθητών Λυκείου

Επιτυχία της ΓΣΑ στο Τουρνουά βόλεϊ του Πολωνικού Σχολείου Αθήνας

Με δύο ομάδες βόλεϊ συμμετείχε η Γερμανική Σχολή Αθηνών στο «Διεθνές» Τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε το Πολωνικό Σχολείο Αθήνας στη μνήμη του αγωνιστή πατριώτη - αθλητή Γεωργίου Ιβάνωφ στις 11 Φεβρουαρίου του 2016.

Μετά την περσινή κατάκτηση η ομάδα βόλεϊ της Σχολής μας ήθελε να υπερασπιστεί τον τίτλο της και τα κατάφερε.

Οι ομάδες μας, οι οποίες συμμετείχαν σε επτά συναρπαστικά παιχνίδια, νίκησαν στο Μικρό αλλά και στο Μεγάλο Τελικό κατακτώντας έτσι την 1η και την 3η θέση αντίστοιχα.

Συγχαίρουμε όλους τους συμμετέχοντες και τους ευχόμαστε καλούς αγώνες και στη συνέχεια!

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχία της ΓΣΑ στο Τουρνουά βόλεϊ του Πολωνικού Σχολείου Αθήνας

Επιτυχημένο ξεκίνημα των ομάδων βόλεϊ

Επιτυχημένα ξεκίνησε τη νέα περίοδο η ομάδα βόλεϊ αγοριών. Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της αθλητικής ανταλλαγής με τη Γερμανική Σχολή Θεσ/νίκης, επικράτησε η μεικτή ομάδα μας (γυμνάσιο- λύκειο) με 2-0 σετ. Την επόμενη μέρα, το Σάββατο, στο πλαίσιο του Α.Σ.Ι.Σ. των λυκείων καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση για τον ημιτελικό μετά από δύο παιχνίδια εναντίον της  ομάδας των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα (νίκη 2-0 σετ) και της ομάδας της Σχολής Μωραΐτη (ήττα 2-0 σετ). Επιβράβευση χρειάζεται η αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν οι μαθητές μας. Με την ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν τη στιγμή των αγώνων κατάφεραν να «ανεβάσουν» την απόδοσή τους και να απολαύσουν τα παιχνίδια. 

Διαβάστε περισσότερα: Επιτυχημένο ξεκίνημα των ομάδων βόλεϊ